'IZGLEDA SPREMNO'

VIDEO Što će reći Izabel? Kovačić trčao terenom u gaćama i privukao poglede svih prisutnih

Foto: Screenshot Twitter
1/4
23.10.2022.
u 09:36

Derbi utakmica 13. kola engleske Premier lige završila je bez pobjednika, na Stamford Bridgeu su nogometaši Chelseaja i Manchester Uniteda odigrali 1-1. Ipak, najviše pažnje dobio je Kovačić u "trećem poluvremenu".

Žestoka utakmica u kojoj su obje momčadi imale nekoliko dobrih prilika odlučivala se u samoj završnici. Chelsea, suparnik Dinama u skupini E Lige prvaka, poveo je u 87. minuti. McTominay je u svom šesnaestercu napravio prekršaj na Broji, a siguran je s bijele točke bio Jorginho.

Inače, nekoliko minuta prije jedanaesterca Chelsea je bio blizu vodstva, ali je Chalobah pogodio gredu.

Premda je Chelsea došao na prag pobjede u 94. minuti su gosti iz Manchestera izjednačili. Casemiro je pucao glavom, a vratar Chelseaja Kepa je dodirnuo loptu, pogurnuo je prema vratnici, a ona se odbila točno toliko da za centimetar u kompletnom obujmu pređe vratarsku liniju za konačnu podjelu bodova.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić je u igru za Chelsea ušao u 36. minuti umjesto Cucurelle. A osim na terenu Mateo je privukao pažnju poslije utakmice. 

Naime, Stamford Bridgem protrčao je prema svlačionici noseći jedino gaće što je privuklo pažnju svih gledatelja, ali i publike na Twitteru. Kad je vidio taj prizor, bivši napadač Chelseaja Jimmy Floyd Hasselbaink, koji sada radi kao stručni komentator na Sky Sportsu, kratko je prokomentirao: "Izgleda spremno."

Reakcije se najbolje mogu opisati izrazom lica zaposlenice Cheelsea:

Ovim rezultatom jedan od najvećih otočkih derbija došao je do ukupno 26. podjele bodova. Tako je dvoboj ove dvije momčadi najčešće u povijesti Premier lige završavao neriješeno. U posljednjih devet susreta, čak sedam ih je bilo bez pobjednika, a i pet posljednjih zaredom.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije