Blanka u New Yorku

Vlašić: Bila sam i ondje gdje ostali turisti ne smiju

blanka vlašić
iaaf.com
11.06.2011.
u 08:33

- Odveli su nas na vrh Empire State Buildinga. Nema zaštitne ograde, samo zidić, meni do koljena, na oko 350 metara visine! Baš je bilo stravično.

Blanka Vlašić nastupa danas na mitingu Dijamantne lige u New Yorku. Stigla je među prvima.  

– Od ponedjeljka sam u New Yorku, pokušavam doći k sebi i uhvatiti vremensku razliku, treba i trenirati, a svaki slobodan trenutak iskorištavam za upoznavanje grada. Drugi dan boravka otišla sam s trenerom Bojanom Marinovićem na trčanje u Central Park – priča Blanka, koja je prvi put u New Yorku. 

– Odveli su na sami vrh Empire State Buildinga, gdje je turistima zabranjen pristup. I nema zaštitne ograde! Samo zidić, meni do koljena, na oko 350 metara visine! Baš je bilo stravično, i impozantno, naravno – istaknula je Blanka.

>>Cijelu priču pročitajte u subotu u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 1

Avatar rajon rondo
rajon rondo
16:56 11.06.2011.

ljepsi je pogled sa 68 i 69 kata Rockfeller centra. New York City je fantazija !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije