SVE JE SNIMILA

Britanka 'popljuvala' doručak u turskom resortu pa je napali: 'Šališ se? Pa to je mediteranski doručak'

TikTok/Thisonetimeinturkey
10.07.2024.
u 09:54

Na snimci koju je Britanka objavila vidljivo je kako je resort je zapravo imao raznoliku ponudu hrane i pića, a tu su i juhe, krumpiri, pite, zapečene rajčice sa sirom...

Jedna Britanka naišla je na gomilu kritika nakon što se javno, na društvenim mrežama, odlučila požaliti na uslugu u jednom luksuznom resortu u Turskoj. Objavila je na Tik Toku, na kanalu @thisonetimeinturkey video i požalila se na doručak koji hotel Crystal Family Resort u Antaliji nudi svojim gostima te je snimala svako jelo koje se tamo nalazi.

– Na vašem mjestu ne bih ovdje išla, nisu na razini zadatka. Predstavljaju se kao resort od pet zvjezdica, ali imaju istu hranu svaki dan – rekla je žena dok je snimala što se sve nudi: od jaja, sireva pa do raznih šunka. Prema njenoj snimci, resort je zapravo imao raznoliku ponudu hrane i pića, a tu su i juhe, krumpiri, pite, zapečene rajčice sa sirom... Upravo to bilo je okidač za pratitelje koji su ženu napali u komentarima.

@thisonetimeinturkey

Breakfast @crystalfamilyresortantalya ment to be 5star, please dont waste your money and if you have booked i strongly recommend you change

♬ original sound - thisonetimeinturkey

"Šališ li se? Ovo izgleda jako dobro", komentirali su. ''Mislio sam da je sarkastična'',  ''Hrana je kao da si u Turskoj??'' dodali su. Zanimljivo je i kako su se pratitelji osvrnuli na cijenu koju je njena tročlana obitelj platila za boravak tamo, oko 3500 eura za 10 dana, smatrajući kako za tu cijenu ''dobiješ onoliko koliko si platio''. 

"Ovo je mediteranski doručak, Turci i Grci jedu sličnu hranu i ovo im je fino, puno je bolje od pomfrita, slanine i graha"; pisalo je. Žena se još jednom oglasila, navodeći kako joj ne smetaju negativni komentari, no istaknula je da je problem u kvaliteti hrane, a ne u količini. 

POVEZANI ČLANCI:

– Jako puno ljudi misli da želim pohranu piletinu i pomfrit. Ironično, na a la carte meksičkom meniju ponudili us upravo to i mi smo izašli! Kao što sam rekla, bila sam već u Turskoj i bilo je jako ukusno, ali ovo nije! – poručila je.

>> FOTO Voda iz fontane, ručnik na glavi, beton i hlad... Pogledajte kako turisti u Dubrovniku pronalaze spas od vrućine

1/21
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Seurat
Seurat
11:12 10.07.2024.

U pravu je Britanka. To nije vidilo 5 zvjezdica! Ponuda je, po kvaliteti, rudarski doručak a ne mediteran i sigurno ne za 5 zvjezdica, nego za radničku menzu!

MO
moreplovac
11:47 10.07.2024.

Što je to "Mediteranski doručak"?

ME
MehutoGonzales
11:33 10.07.2024.

Nije bilo graha i sosiđa pa je poludila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije