Snažni naleti vjetra

Hudhud poharao Indiju: Šest mrtvih, 350.000 evakuiranih

Indija oluja
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
12.10.2014.
u 21:10

Najmanje šest osoba je poginulo zbog nevremena koje prate naleti vjetra brzine i do 205 kilometara na sat.

Ciklona Hudhud poharala je istočnu obalu Indije, izazvala je veliku štetu te natjerala vlasti na evakuaciju oko 350 tisuća stanovnika, piše BBC.

Najmanje šest osoba je poginulo zbog nevremena koje prate naleti vjetra brzine i do 205 kilometara na sat.

Vjetar praćen obilnom kišom rušio je stabla i stupove električnih vodova, a oštećene su i mnoge zgrade. Strahuje se od poplava zbog obilnih kiša koje je donijela ciklona Hudhud.

>>NASA objavila zastrašujuću snimku najveće oluje na Zemlji u 2014.

>>Šokantna snimka: Vjetar ga podigao sa šatorom i bacio na stepenice

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Komentara 1

Avatar think pink
think pink
08:15 13.10.2014.

"istočnu obalu Indije" - ??? pravi smijeh od "novinarstva"... zna li ovaj "novinar" da je istočna obala indije duga preko dvije tisuće kilometara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije