'nesretan autobus'

I opet u ovom autobusu uhvaćen putnik, krijumčario 3000 metaka

Oružje
Ivica Galovic/PIXSELL
15.04.2013.
u 13:58

Riječ o istom autobusu, s istom registracijskim tablicama u kojemu je 20. ožujka zapljenjeno 19 900 ilegalnih kopija "Microsoft Windows 7" operativnog sustava.

U zajedničkoj akciji srpske carine i policije, na graničnom prijelazu Gradina u autobusu turskih registracija kod jednog putnika otkriveno je i zapljenjeno čak 3 000 metaka, javlja B92.  Pronađen je i pištolj marke \"luger\" te 37 mobilnih telefona čija se vrijednost procjenjuje na oko 15 000 kuna.

Riječ o istom autobusu, s istim registracijskim tablicama u kojemu je 20. ožujka zapljenjeno 19 900 ilegalnih kopija \"Microsoft Windows 7\" operativnog sustava.

Zbog te zapljene autobus je bio na našoj listi sumnjivih vozila pa je, čim se pojavio, poslan na detaljnu provjeru. Tijekom provjere, iako je putnik Susuz Hasan Hilmi prethodno carinicima izjavio da nema ništa za prijaviti, pronađena je velika količina metaka, mobiteli i pištolj, rekao je Vladimir Stojanović, šef Carinske ispostave Gradina.

Zbog navedene zapljene ilegalnih kopija \"Windows\" operativnog sustava Uprava carine Srbije dobila je zahvalnicu od Microsoft-a.

>>Dvojac pokušao prošvercati 5450 kutija cigareta iz BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije