OPASNOST

Istodobno upaljeno crveno i zeleno na semaforu već 2 tjedna

semafor
VL
27.11.2009.
u 22:20

Čudno je da niti jedan od radnika koji rade na raskrižju Ljudevita Posavskog i Slavonske avenije nije uočio pogrešku i prijavio je.

Očito nenamješten, zbunjujući, a time i opasan semafor prijeti vozačima na izlazu iz Sesveta na Slavonsku aveniju iz Ljudevita Posavskog.

Na semaforu je istodobno upaljeno i crveno i zeleno svjetlo pa vozači koji skreću desno, prema zapadu, ne mogu znati trebaju li krenuti i riskirati sudar. Čitatelj Večernjeg lista upozorava da je ovakvo stanje na spomenutom križanju već dva tjedna.

Čudno je da niti jedan od radnika koji rade na raskrižju Ljudevita Posavskog i Slavonske avenije nije uočio pogrešku i prijavio je. Križanje se širi kako bi se smanjile gužve s obzirom na to da je “ispred” Sesveta sagrađeno novo naselje Sopnica-Jelkovec u kojemu će, kako se planira, živjeti oko deset tisuća stanovnika.

Ključne riječi

Komentara 17

OB
-obrisani-
07:51 28.11.2009.

počela je i ravnopravnost među bojama ...bravo za kaos

Avatar sebastian
sebastian
08:27 28.11.2009.

Sad vidite kako se moze na te semafore osloniti, kad ja vidim zeleno ja jos uvijek oprezno i deset puta pogledam dali neko dolazi, jer morate racunati da neka budala nije vidila semafor ili ga ne postiva ili semaofor vec 14 dana na zelno pokazuje !!!!????

MI
miridobro
23:08 27.11.2009.

Za sve vam krivi Bosanci ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije