Propalo mirenje

Karamarko: Nije mi u interesu da se nalazim u svakojakim društvima

Tomislav Karamarko
14.04.2010.
u 11:02

Domagoj Margetić: “Ne postoji mogućnost za mirenje jer ja ću dokazati veze Karamarka s kriminalnim podzemljem!”

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu jučer je propao pokušaj mirenja Tomislava Karamarka s novinarom Domagojem Margetićem, kojeg je ministar tužio zbog klevete da je povezan s kriminalnim podzemljem. Da od mirenja neće biti ništa, bilo je jasno odmah nakon prvih nepomirljivih rečenica koje su obojica izgovorili u sudnici suca Dražena Kevrića.

Karamarko je na upit suca o mirenju odrješito kazao “ne” te dodao:

– Pomirio bih se s njim jedino da se gospodin u medijima hitno ispriča za sve nebuloze koje je o meni napisao. Nije meni u interesu da se nalazim u svakojakim društvima i uzimam vama, gospodine suče, vrijeme – kazao je ministar. Na koga sve misli po terminom “svakojako društvo”, nije objasnio.

– Ne postoji mogućnost za mirenje jer ja ću dokazati veze Karamarka s kriminalnim podzemljem, spregu s mafijaškim organizacijama u Hrvatskoj – nabrajao je Margetić.

Usto, njegov branitelj priložio je podnesak u kojem se pozivaju na izvješće Kongresa SAD-a od studenog 1992. o nuklearnoj proliferaciji na Balkanu, a iz kojeg, tvrde, proizlazi da je Karamarko kao šef kabineta Franje Gregurića po definiciji svoga radnog mjesta bio uključen u aktivnosti nuklearne proliferacije koje je Gregurić organizirao, kako navodi izvješće, preko najbližih suradnika.

Komentara 5

JA
jankoprekobrda
11:21 14.04.2010.

U mom drustvu sigurno nisi dobro dosao Karamarko smrade, Gregoricev kadar kontrolira cijelu drzavu a Kramarko im je vanjski exponent i kandidat za premijera.

UT
utatica
18:15 14.04.2010.

postavljen je od strane Mesića i njegovih udbaša kako bi zaustavljao istrage i dobivao sve informacije koje bi mogle tu zločinačku organizaciju ugroziti. Smrad je rekao da je slučaj Pukanić okončan????????????? Dakle zaustavlja istragu prije nego je otkriven nalogodavac.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
00:17 15.04.2010.

hahahaha... ludo je smiješno ovu karikaturu od Margetića nazivati \"novinarom\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije