ZARUKE Nogometni vratar ruku djevojke zatražio na travnjaku u Međimurju

Magdalenu zaprosila cijela momčad Venere

09.06.2009.
u 20:12

Danas nije lako osmisliti originalan način prosidbe djevojke, pa nije čudno što je svoj plan Davor Kocijan kovao mjesecima.

Moglo je sve i propasti!
Uz pomoć 15 suigrača iz NK Venera iz međimurskog Pleškovca, svoju je Veneru Magdalenu Martinjak zaprosio na nogometnom travnjaku na kraju prvenstvene utakmice. Svaki je nogometaš na bijeloj majici nosio po jedno slovo njezina imena i riječi “hoćeš” “li” “se” “udati” “za”, a na kraju reda stajao je Davor u crnom vratarskom dresu na kojemu je pisalo: “mene”.

– Odmah je pristala! A sve je moglo propasti jer nije željela doći na utakmicu. Nogomet je ne zanima, pa je morala uskočiti rodbina koja ju je ipak nekako nagovorila da ode na stadion. Došla je tri minute prije kraja utakmice. Kad je sudac odsvirao kraj, dečki i ja odjenuli smo majice i otišli prema tribini na kojoj je stajala. Skočio sam preko ograde, kleknuo i zaprosio je – ispričao nam je 26-godišnji Davor.

Neočekivani “produžetak” oduševio je u nedjelju i gledatelje koji su zagrljaj i poljubac popratili pljeskom. Davor i tri godine mlađa Magdalena zajedno su od 2005. godine. Ona kaže da još nije očekivala prosidbu, pa nije ni zamišljala kako bi taj trenutak trebao izgledati.

– Stadion i pune tribine ne bi mi sigurno pali na pamet, ali ispalo je predivno – kaže.

Vjenčanje u svibnju
Vjenčanje planiraju u svibnju. Sreću mladog para pokvarilo to što je Davor dobio – otkaz. Tvrtka u kojoj je radio kao programer propala je, a poklopilo se da mu je gazda otkaz uručio dan nakon zaruka!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije