ŽIVOTNI INTERVJU MILANE VLAOVIĆ KOVAČEK

Nakon nastupa s Tajči na Euroviziji nazvala sam majku, a ona mi je rekla: 'Jesam li te poslala na fakultet ili na Eurosong?'

14.01.2024.
u 14:00

Svoj status "ozbiljnog pisca s kojim imamo posla", kako je to sročio Ante Tomić, zacementirala je svojim drugim romanom “Bomboni od meda”, kada je i Julijana Matanović rekla je da po Milaninim romanima treba predavati studentima književnost

Komentara 2

DI
dino85
14:14 14.01.2024.

Što se ovdje reklamira, cigarete ili dokone dame kako uživaju u životu, nakon trofeja koji su si prikrpile na prsa poslije borbi za što bogatijeg spermodavaoca. To se zove uspjeh, u današnjem mondenom svijetu, inače nebi bili ni kućne pomoćnice po svojim moždanim sposobnostima.

Avatar 🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
14:23 14.01.2024.

Da, slažem se kako se mnogo toga mora promijeniti. Upravo zbog toga se zalažem za 'Bezuvjetni osnovni dohodak'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije