turska

Mladić nakon 19 godina dobio novo lice koje je izgubio u požaru

Usain Bolt
13.02.2012.
u 18:49

Ugur Acar bez lica je ostao kada je imao nešto više od mjesec dana u požaru koji je buknuo u njegovoj obiteljskoj kući

Ugur Acar (19) iz Turske danas je nakon 23 dana prvi put vidio svoje novo lice. Nesretnom 19-godišnjaku lice je potpuno unakaženo kad je imao nešto više od mjesec dana u požaru koji je buknuo u njegovoj kući.

Prva je to transplantacija lica u Turskoj, a novi je izgled mladiću donirala obitelj Ahmeta Kayae. Mladićeva želja je oženiti se nakon operacije.

– Bio je spreman na operaciju i sve je prošlo dobro. Nije trebao psihološku ni psihijatrijsku pomoć. Stalno smo uz njega kako bi osigurali da takvu pomoć ni ne zatreba. Bit ćemo i dalje uz njega te mu pomoći da se prilagodi novom načinu života – rekao je dr. Israfil Kurtcepe, kirurg Sveučilišne bolnice u Akdenizu.

– Zahvaljujem se svojim liječnicima. Ne mogu se osjećati bolje – rekao je Ugur nakon operacije.

Komentara 4

SA
sarkazam
19:17 13.02.2012.

nadam se da će mu život sada biti lakši :)

Avatar morski covik 1
morski covik 1
21:42 13.02.2012.

dobra vijest!!!

Avatar patkovic
patkovic
08:22 14.02.2012.

bio je zdrav mladić a sada je matori bolesnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije