TEŠKA KRAĐA

Provalnici četiri puta opljačkali istu Ininu benzinsku crpku

ina
Dragutin Šantoši
11.04.2012.
u 12:50

Mještani sumnjaju da je počinitelj vjerojatno neki domaći lopov koji dobro poznaje lokalne prilike

ČAĐAVICA – Od 7. do 10. travnja nepoznati počinitelj počinio je kazneno djelo teške krađe na štetu poduzeća Ina d.d. Zagreb na način da je nasilno otvorio ulazna vrata benzinske crpke u Čađavici iz koje je otuđio veću količinu raznih cigareta u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Zanimljivost ove krađe je što je počinjena na gotovo isti način kao i prethodne tri provalne krađe koje su se dogodile u istom objektu u posljednjih godinu dana. U sva četiri slučaja provalnik je odnosio samo cigarete. Mještani sumnjaju da je to djelo nekog domaćeg lopova koji dobro poznaje lokalne prilike.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
*Makaveli*
22:50 11.04.2012.

I to je sad kao čudno?? Pa naravno da će biti provala u tu kućicu koja je poslje radnog vremena vjerojatno zaključana samo lokotom kakvim se zaključavaju bicikli, što sam već vidio na nekoliko takvih crpki.. Žalosno da jednoj takvoj gigantskoj kompaniji nije stalo do vlastite sigurnosti ali i ugleda pa svoje usluge prodaju u ovakvim šupama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije