utvrđen identitet

U Sarajevu pronađen Hrvat iz Šibenika nestao prije dvije godine

Viktor Žerjav
Nacionalna evidencija nestalih osoba
27.10.2022.
u 19:29

Žerjav je nakon utvrđivanja identiteta i obavijesnog razgovora predan Službi za poslove sa strancima koja djeluje pri Ministarstvu sigurnosti BiH.

Hrvatski državljanin Viktor Žerjav čiji je nestanak prijavljen još 2020. godine pronađen je na području Sarajeva, potvrdili su u četvrtak iz policijskih izvora u BiH. Kako je navedeno u priopćenju dostavljenom medijima Žerjava su pronašli Policajci Uprave policije Federacije BiH (FUP). 

Za njim je hrvatska policija raspisala tzv. žutu tjeralicu.

Žerjav je nakon utvrđivanja identiteta i obavijesnog razgovora predan Službi za poslove sa strancima koja djeluje pri Ministarstvu sigurnosti BiH.

Prijavljen je kao osoba koja je nestala na području Šibenika 4. kolovoza 2020. godine.

U nacionalnoj evidenciji nestalih osoba MUP-a Hrvatske stoji podatak da je Žerjav rođen 1964. godine u Zagrebu, da ima prebivalište u Šibeniku a kao okolnosti pod kojima je nestao stoji avanturizam.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kolibri
20:29 27.10.2022.

Zbrisao od zene i punice! Razlog opravdan....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije