Završena drama

Prevezli na psihijatriju muškarca koji je prijetio da će se ubiti

policija
Foto: Zvonimir Čorić/VLM/PIXSELL
24.12.2013.
u 20:19

Atif je prijetio da će počiniti samoubojstvo, ako mu ne kažu gdje je novac od članarine koju već 37 godina plaća sindikatu.

Muškarca koji je u zgradi Doma sindikata u Sarajevu prijetio samoubojstvom ispratili su specijalci te je prevezen na psihijatriju. Prema neslužbenim informacijama s njim su pregovarale i njegove dvije kćeri, pripadnici policije i medicinske pomoći, piše Dnevni Avaz.

Atif Š., 61-godišnji vozač Hitne pomoći u Sarajevu, zatvorio se ranije u zgradi Doma sindikata, stavio si je nož pod grlo i prijetio da će se ubiti. Atif je prijetio da će počiniti samoubojstvo, ako mu ne kažu gdje je novac od članarine koju već 37 godina plaća sindikatu. Drama se u Domu sindikata odvijala od 14,30 sati, a na mjesto događaja poslane su policijske ekipe i ekipe Hitne pomoći.

- Točno je da je to naš zaposlenik i da je nedavno izašao iz bolnice. Najvjerojatnije je nezadovoljan što ga nitko nije posjetio od predstavnika sindikalne organizacije. Razgovarala sam s njim sat vremena i kazala mu da je to pogrešan put - rekla je ranije direktorica Hitne pomoći Sena Softić i dodala da joj je Atif rekao da ne namjerava nikoga drugog ozlijediti, ali da želi znati gdje je novac koji je tolike godine uplaćivao sindikatu.

>>Ubio jednu i ranio dvije osobe pa presudio i sebi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije