zabava na bundeku

Pogledajte kako je bilo na Danima dječjih vrtića

dani dječjih vrtića (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
13.05.2013.
u 09:00

U gradskim vrtićima ima oko 36 tisuća mjesta, a do kraja godine bit će ih osigurano još 800, potvrdili su iz Grada.

Povlačilo se uže, utrkivalo na stazama, a bilo je i lutkarskih predstava na proslavi 17. Dana dječjih vrtića grada Zagreba. Tradicionalno okupljanje roditelja, djece i odgajateljica na Bundeku nije spriječilo ni oblačno vrijeme, zabave nije nedostajalo. 

Iako upisi u vrtiće traju do 17. svibnja, neki roditelji na vrijeme su se riješili muke s papirima i predajom zahtjeva. 

– To smo već riješili. Napravimo to na vrijeme da kasnije ne bude problema - kazala je majka dvoje mališana Maja Vrbanac. U gradskim vrtićima ima oko 36 tisuća mjesta, a do kraja godine bit će ih osigurano još 800, potvrdili su iz Grada. Sve informacije kao i popis dokumenata koji su potrebni pri upisu mogu se vidjeti na www.zagreb.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije