VELIKO SLAVLJE

FOTO Stanovnici Botinca predivnim muralom počastili braću Sinković: Na druženje došli i slavni veslači, pogledajte fotografije

Zagreb: Ispred Osnovne škole braće Radić predstavljen mural posvećen braći Sinković
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
09.06.2024.
u 10:25

Braća Sinković, vrhunski sportaši, višestruki svjetski i olimpijski prvaci i ponos Hrvatske, na ovaj će način dobiti trajnu počast u svom rodnom naselju", poručili su organizatori događaja.

Veliko slavlje održalo se jučer u zagrebačkom Botincu, koji je obilježio svoj dan. Tom prigodom u kvartu je održano nezaboravno slavlje na kojem su, u večernjim satima, sudjelovali i slavni veslači, braća Martin i Valent Sinković, inače podrijetlom iz naselja. 

Kako bi ih se sjetili na poseban način, Botinčani su u svom kvartu naručili izradu predivnog murala koji časti poznate veslače. "Braća Sinković, vrhunski sportaši, višestruki svjetski i olimpijski prvaci i ponos Hrvatske, na ovaj će način dobiti trajnu počast u svom rodnom naselju", poručili su organizatori događaja. 

Mural je nacrtao poznati ulični umjetnik Miro Petković Modul, a u večernjim satima u kvart su svratili i braća Sinković te se podružila sa stanovnicima kvarta. 

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Prilikom dana kvarta, održano je i niz drugih zanimljivih događaja, poput raznih natjecanja za djecu i roditelje a u jutarnjim satima organizirana je i biciklijadad za vrtićku i osnovnoškolsku dob. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije