humanitarna akcija

Hrvatski vojnici posjetili u Afganistanu prihvatilište za djecu

afganistan, morh, vojnici (1)
Foto: MORH
1/4
01.02.2011.
u 12:53

Djeci su podijelili pakete sa školskim potrepštinama te edukativnim i drugim društvenim igrama

Pripadnici 3. multinacionalnog operativnog mentorskog tima (MN CS OMLT) s pripadnicima 1. brigade 209. korpusa Afganistanske narodne armije (ANA) ovih su dana posjetili prihvatilište za nezbrinutu djecu „Bibi Fatemah“ u Afganistanu, gdje su djeci podijelili pakete sa školskim potrepštinama te edukativnim i drugim društvenim igrama, izvijestili su iz MORH-a.

3. MN CS OMLT sastavljen je od pripadnika HKoV-a OS RH i američke vojske iz sastava Nacionalne garde Minnesote, a organizator humanitarnog posjeta bio je pripadnik tima, satnik Marc L. Rassler.

Komentara 12

OB
-obrisani-
13:18 01.02.2011.

Svaka čast, momci !

UK
Ugo Kajvez
15:07 01.02.2011.

Ovaj članak je ziher po naruđžbi (nalogu MORH) da kontrira prijašnjem članku kako HV ratuje u afghanistanu ........... prozirno ............

Avatar Idler 3
Idler 3
13:09 01.02.2011.

Sretno momci !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije