bizarna nesreća

Iskočio iz ZET-ova autobusa i završio pod kotačima auta

ZET portal
Anto Magzan/PIXSELL
19.07.2013.
u 09:08

Ozlijeđeni je mladić na Traumi, a policija će više detalja o nesreći znati nakon što se dovrši očevid.

Bizarna prometna nesreća dogodila se jutros u Vukovarskoj ulici u Zagrebu. Mladić koji se vozio u ZET-ovu autobusu izvanredne linije 608 nije mogao pričekati da vozač otvori vrata već ih je sam otvorio (najvjerojatnije otpustivši ventil na vratima) kako bi što prije izletio iz vozila.

No, u tom trenutku na mladića je naletio automobil.

Ozlijeđeni je mladić na Traumi, a policija će više detalja o nesreći znati nakon što se dovrši očevid.

– Riječ je o mlađoj muškoj osobi koja je nasilno izašla kroz treća vrata. Promet Vukovarskom kod Lisinskog u smjeru Miramarske usporava policijski očevid, kazao je Tomislav Jurić iz ZET-a. 

>>Policija traži očevice stradanja motociklista na Črnomercu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije