zatvoreno

Na Veliku Gospu ne rade trgovački centri i tržnice

01.07.2013., Zagreb - Zbog fiskalizacije koja se uvodi s danasnjim danom na prosvjed su se odlucili i zakupnici prodajnih prostora na zagrebackoj trznici Dolac, te radi toga vecina standova nije bila u funkciji a malobrojni prodavaci nisu izdavali racune
14.08.2014.
u 07:00

U prometu nedjeljni vozni red

Tržnice, Veletržnica i hladnjača te skladišta, kao ni trgovački centri na blagdan Velike Gospe 15. kolovoza neće poslovati. Avenue Mall, City Center one, Westgate, Garden Mall i Arena Centar bit će zatvoreni, a jedini će, i to po uobičajenom radnom vremenu, za kupce biti otvoren Roses Designer Outlet u Začretju.

Namirnice će Zagrepčani moći nabaviti u Konzumu na Držićevoj aveniji, koji će raditi do 21 sat, a osim u Ban centru i u Radničkoj, trgovine Billa bit će otvorene do 20 sati.

U javnom prijevozu vrijedit će nedjeljni vozni red, no tijekom proštenja, koje se tradicionalno na blagdan Velike Gospe održava ispred crkve u Stenjevcu i u svetištu Majke Božje Remetske, autobusi na linijama 119, 146 i 203 prometovat će izmijenjenim trasama. Dežurne su ljekarne na Trgu bana Jelačića 3, u Ilici 301, u Ozaljskoj 1, Grižanskoj 4 te na Aveniji Većeslava Holjevca 22. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije