ČETVERO OZLIJEĐENIH

Težak dan na zagrebačkim cestama: Kod Tomislavca se sudarila dva automobila, u Resniku tri

Snimila čitateljica
14.03.2023.
u 23:24

Do nesreće je došlo oko 17 sati, potvrdila je policija za Večernji list, a do nesreće je došlo na križanju ulice Baruna Trenka i Trga kralja Tomislava

Ovoga utorka u poslijepodnevnim satima došlo je do teže prometne nesreće u samom centru Zagreba. Naime, nedaleko od Zrinjevca osobni automobil sudario se s taksijem.

Do nesreće je došlo oko 17 sati, potvrdila je policija za Večernji list, a do nesreće je došlo na križanju ulice Baruna Trenka i Trga kralja Tomislava, a jedna je osoba ozlijeđena u nesreći. U tijeku je očevid, dok će se težina ozljeda utvrditi naknadno.

Osim toga, oko četiri sata nakon došlo je do nesreće i na križanju Slavonske avenije i Čulinečke ceste u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila. Kako je policija potvrdila za 24sata, troje ljudi je ozlijeđeno u nesreći koja se dogodila oko 20.48 sati, od kojih su dvije prebačene u KBC Zagreb, a jedna u KBC Dubrava. 

>> VIDEO Udarac za novčanik: Stiže čak dvostruko skuplja cijena participacije za jednu skupinu građana

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar brons
brons
20:33 14.03.2023.

Čudim se da nema više sudara obzirom da 3000 do 4000 uber boltova radi na crno ilegalno a pola vozaca stranci koji prvi puta voze po velikom gradu

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:34 14.03.2023.

Boltaxi

WI
wice
21:36 14.03.2023.

Nije taxi nego Bolt, to šta im je ministar Butković stavio tablu taxi ne znači da će ikada biti taxi jer nemaju nikakve veze sa taxijem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije