JOŠ JEDAN „FRANCUZ“ NA CESTAMA

VIDEO: Revolucionarni Twingo – motor i pogon smješteni straga, udobnost i sigurnost zajamčene

Renault
Foto: Imagine TV
11.09.2014.
u 18:52

Novi Renault Twingo cijenom je prilagođen prosječnom hrvatskom građaninu, a s lakoćom zadovoljava i sve sigurnosne ispite, što je sigurno jedna od najvažnijih i najznačajnijih referenci novog Renaultova modela.

Novi Renault Twingo konačno je napravio svoje prve kilometre i na zagrebačkim ulicama. Mnogi ga nazivaju „gradskim mališanom“, a čini se kako ovaj epitet nosi iz nekoliko razloga. Naime, problem parkiranja te kretanje i po najužem centru grada, uz novi Twingo, prestaje postojati.

– Ovaj model s pet vrata te motorom i pogonom smještenim straga, garantira besprijekornu vožnju u svim vremenskim uvjetima. Twingo je simpatičan i zaigran auto i očekujemo kako će osvojiti mnoga ženska srca – rekao je Igor Petković iz Renaulta Hrvatska.

Novi Renault Twingo cijenom je prilagođen prosječnom hrvatskom građaninu, a s lakoćom zadovoljava i sve sigurnosne ispite, što je sigurno jedna od najvažnijih i najznačajnijih referenci novog Renaultova modela.

>> Od osam testiranih vozila, samo za GLA pet zvjezdica

Ključne riječi

Komentara 5

MA
Machak
09:44 13.09.2014.

Bi li netko objasnio vrlom novinaru da kombinacija stražnjeg motora i stražnjeg pogona nije ni po čemu revolucionarna nego da je okrivanje tople vode? Legendarni Fiati 500, 600 i 850 pa i 126 (peglica), VW Buba, NSU Prinz Porsche-i, Simcaimca 1000, pa i od samog Renaulta - Dauphine i 8-ca,neke Škode a našlo bi se još....

FR
fred70
23:12 11.09.2014.

Mogli ste makar spomenuti da je napravljen u kooperaciji sa mercedesom (smartom), tj. da je do nekih manjih i specifičnih izmjena isti kao i smart four four. Mislim da je to zanimljiv podatak.

HE
hehozg
07:38 16.09.2014.

Dakle tekstu spominjete dva nedostatka. Pretinac koji skučava prostor u kabini i prednji poklopac. Dakle, najbitniju stvarr ste zaboravili. Nepostojanje prtljažnika i kretensko smještanje motora u prostor kabine. Jedini automobil na tržištu koji ima smisla je i10 (koje ga samomo oštro napao zbog previsoke cijene). Ostali C1 i Aygo ne drže vodu, jer nemaju uporabnu svrhu. Obzirom da je P108 zapravo imam bez da sam sjedio i vozio vozilo zaključiti. Došla era vozila koja su vizuelno atraktivna, ali bez ikakve funkcionalne podlige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije