PACINO U PARKU

Al Pacino ponavlja Shylocka na otvorenom

Merchant of Venice
Sony Pictures Classics
08.12.2009.
u 17:00

Glavnu ulogu iz Mletačkog trgovca, koju je prije pet godina odglumio na filmu, slavni glumac ponovit će na ljeto u njujorškom Central Parku.

U sedam tjedana, počevši od 9. lipnja, u sklopu tradicionalne manifestacije "Shakespeare in the Park" Al Pacino će reprizirali svoju filmsku ulogu Shylocka kojom je pobrao izvrsne kritike u filmu snimanom 2004. u Veneciji (uz njega su glumili Jeremy Irons i Joseph Fiennes).

Umjetnički ravnatelj Public Theatera Oskar Eustis najavio je da će "Mletački trgovac" biti igran naizmjenično sa "Zimskom pričom", ali u njoj neće biti Pacina, zbog pregustog rasporeda proba.

Shakespeare na otvorenom, u Central Parku, za koji se jedan dio ulaznica dijeli besplatno, svake godine privuče poneku veliku hollywoodsku zvijezdu; na pozornici u Delacorte Theateru u parku glumila su imena poput Meryl Streep, Natalie Portman i Kevina Klinea, pa sve do Anne Hathaway koja je ovo ljeto glumila u "Na Tri kralja".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije