PR članak

Crispo u Medulinu posljednji put ove sezone u nedjelju

Crispo (1)
Foto: PR fotografije
1/9
27.08.2013.
u 16:07

Uživajte u ambijentalnom teatru najdramatičnijeg Inspirit doživljaja koji se ove sezone održava posljednji put na arheološkom nalazištu Vižula u Medulinu

Crispo u Medulinu posljednji put ove sezone u nedjelju, 1. rujna u 18.30 sati.

Uživajte u ambijentalnom teatru najdramatičnijeg Inspirit doživljaja koji se ove sezone održava posljednji put na arheološkom nalazištu Vižula u Medulinu. Budite dio rimske tragedije i uživajte u rimskoj gozbi.

Godina 326., Crispo se vraća iz rata i njegov otac, Konstantin Veliki, proglašava ga svojim prijestolo-nasljednikom. Fausta, Crispova maćeha, pokušava zavesti Crispa, no kada ne uspije osvećuje se. Predstava uvodi u svijet rimskih spletki i intriga, ljubavi, mržnje i osvete, nakon čega slijedi gozba po starim rimskim receptima...

Doživljaj uključuje:

- piće dobrodošlice
- interaktivna hodajuća predstava
- razgled arheološkog lokaliteta Vižula
- prikaz rimske tragedije na jedinstvenoj lokaciji uz more prateći zalazak sunca
- glazbeno putovanje
- bogata rimska večera i piće tijekom večere

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije