U Ružičkinoj kući

"Miroljubivi ratnik" u Vukovaru

Miruljubivi ratnik
arhiva VL
23.03.2011.
u 15:52

Glavni junak teške trenutke nakon ozbiljne ozljede prolazi uz pomoć Sokrata i misteriozne djevojke Joy i to je početak njegova puta prema samospoznaji koji će obezvrijediti sve što je znao, odnosno mislio da zna o životu

Dan Dillman (Scott Mechlowicz) je pomalo arogantan mladić, talentiran student koji živi američki san. Dobre ocjene, izgled i novac te prilika za mjesto u olimpijskoj gimnastičkoj reprezentaciji upotpunjuju sliku čovjeka s kojim bi se mijenjala većina stanovnika planeta. Ipak, nije sve tako savršeno. Noću ga muče vizije koje ne može objasniti. Jedne noći nakon naprasnog buđenje odlazi na trčanje slabo osvijetljenim kvartom gdje nailazi na benzinsku crpku. Tamo sreće čovjeka kojeg instinktivno naziva Sokrat (Nick Nolte) te ga moli da mu otkrije kako da osvoji olimpijsko zlato. Teške trenutke nakon ozbiljne ozljede prolazi uz pomoć Sokrata i misteriozne djevojke Joy (Amy Smart). To je početak njegova puta prema samospoznaji koji će obezvrijediti sve što je znao, odnosno mislio da zna o životu.

Ovo je najkraći mogući siže filma "Miroljubivi ratnik". Prikazuje se u sklopu ciklusa Petak u Ružičkinoj kući, 25. ožujka u 18 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

FE
febo
08:51 24.03.2011.

Ovi novinari mi fakat nisu jasni ......!!! Izgleda da su neki išli u školu da skrate vrijeme a od učenja ništa !!! Fakat mi niste jasni !!!! Čemu ovakav naslov.... , neznam da će itko dok ne pročita misliti dati da je u pitanju film na filmskom festivalu u gradu heroju !! Ma ja se ustvari i ne čudim , kakva nam je situacija u državi , takvi su nam i novinari (i novine) !!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije