PROMO

Kakvu žensku majicu odabrati – s printom ili običnu?

MODIVO
31.10.2022.
u 12:43

Ženske majice kratkih rukava simbol su casual stila. U kombinaciji s trapericama možemo reći da su klasik ležerne mode, a posebno ih cijene dame koje najradije odabiru modernu i udobnu odjeću.

Ženske T-shirt majice prikladne su za nošenje tijekom cijele godine. Preko ljeta odlično pristaju na kratke hlače ili na suknju, a zimi ih možete nositi ispod trenirke ili dukserice. Idealan su odabir za sve dame koje preferiraju casual stajling, ali njima ćete savršeno upotpuniti i onaj elegantni. Posjetite MODIVO online trgovinu i pretražite bogatu ponudu ženskih majica svih vrsta, modela i dizajna. Elegantniji modeli ženskih majica kao saliveni će vam  pristajati uz lepršavu suknju te na suknju od tila. Na noge obujte balerinke, štikle ili čak vojničke čizme, ovisno o vlastitom ukusu, godišnjem dobu i prigodi za koju se spremate.

Je li obična ženska majica savršena osnova svakog outfita?

Svi se modni dizajneri slažu s time da je ženska bijela majica kratkih rukava univerzalni dio gotovo svakog stajling te da će odlično funkcionirati u svakoj prigodi. Stoga, ako još uvijek nemate u ormaru  običnu bijelu majicu, potražite je na MODIVO online i slobodno se poigrajte elegantnim modnim kombinacijama. Ako više preferirate oversize modele koji su puno opuštenijeg kroja od klasičnih veličina, na nju odjenuti možete jednako tako šire hlače, ali i uže hlače; odabir je na vama. Oversize modeli prisutni su već neko vrijem ei na modnim pistama. Svijet jednostavno voli „malo preveliku“  https://modivo.hr/c/zene/odjeca jer osim što prikriva eventualne nedostatke, daje vam potpuni osjećaj slobode i udobnosti. Ovakvu širu majicu možete vezati u struku pomoću elegantnog remena, a umjesto modnih tenisica slobodno se odlučite za čizme do koljena. Ako preferirate neku drugu boju poput crvene, plave ili crne, sigurno ćete pronaći model koji će vam se svidjeti na prvu. Osim po boji majice se razlikuju po vrsti ovratnika; možete birati model s V-izrezom ili s onim okruglim. Isto tako, ako preferirate kupovati odjeću poznatih modnih brendova, filtrirajte artikle prema onom omiljenom i olakšajte si odabir.

Zašto odabrati ženske majice s printom?

Majice s otiskom odnosno s printom odličan su ideja za razbijanje naizgled jednostavnog i monotonog stajlinga. Sve što trebate učiniti je odabrati stil koji vas najbolje opisuje. Možda ćete odabrati majicu s likom omiljene filmske dive, a možda ćete njome istaknuti vaše stajalište prema prirodi koja nas okružuje. Majice s natpisima dobar su odabir za izražavanje svoje osobnosti, a iste će se savršeno uklopiti sa svakim stajlingom; i sa sportskim tenisicama i trenirkom, ali i s trapericama uskih nogavica te elegantnom obućom.

Ako se spremate za rock koncert, majice s printom su neizostavni dio garderobe; ne zaboravite prebaciti preko ramena kožnu jaknu i spremni ste za izlazak. S druge strane, majica kratkih rukava s printom u kombinaciji s kratkim hlačama i suknjama te espadrilama ili sandalama savršena su kombinacija za ljeto. Mini, midi ili maxi? Saznali smo koja dužina suknje će sjajno izgledati na vama. Ne bojte se isprobati svaku kako biste znali koja vam najbolje pristaje. Pretražite ponudu i na vrijeme obogatite svoju garderobu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije