PROMO

Natural Wealth® - vodeći brend dodataka prehrani proslavio je 30 godina rada u Hrvatskoj

Foto: Natural Wealth
16.07.2024.
u 10:46

Natural Wealth® danas na tržištu nudi široku paletu vrhunskih proizvoda po pristupačnoj cijeni.

Natural Wealth®, jedan od prvih dodataka prehrani u Hrvatskoj, slavi 30 godina svog uspješnog postojanja i poslovanja u Hrvatskoj. Poznat kao pionir dodataka prehrani, Natural Wealth® od samih je početaka pokazao, a s godinama i dokazao, svoju vrhunsku i nepromijenjenu kvalitetu te proizvode koji mogu zadovoljiti različite zdravstvene potrebe svakog pojedinca. 

Uvijek je bio korak ispred ostalih i slušao želje svojih kupaca kako bi im ponudio upravo ono što im je u datom trenutku potrebno za očuvanje zdravlja. Tako je prvi u Hrvatskoj donio formule s vremenskim otpuštanjem, formule bez šećera, umjetnih boja, okusa, konzervansa, prvi je ponudio nove dodatke poput prirodnog beta karotena, hondroprotektiva glukozamina, ginka kao dodatka prehrani, dozirnih oblika poput direktnih formula, vitamina i minerala dobivenih iz prirodnih izvora u formi koja osigurava veću učinkovitost te oznaku garantirane kvalitete i laboratorijski testiranih proizvoda. Stroge kontrole vrše se svakodnevno što osigurava najbolje sastojke vrhunske kvalitete i stabilnosti svih Natural Wealth® proizvoda.

Usmjerenost ka kupcu jedna je od glavnih vodilja stručnog i marljivog tima koji na izvrsnosti radi u svim fazama plasiranja proizvoda na hrvatsko tržište s naglaskom na potrebe kupaca. 

Foto: Natural Wealth

Natural Wealth® uvijek je na raspolaganju svojim kupcima koji sve upite i savjete mogu dobiti kroz besplatno vitaminsko savjetovalište te edukativne televizijske formate. Do sada se u kvalitetu i učinkovitost Natural Wealth® proizvoda uvjerilo na milijune zadovoljnih potrošača koji su prepoznali brend koji brine o njihovom zdravlju. 

Tako je, primjerice, Natural Wealth® Ginkgo Forte za pamćenje i cirkulaciju jedan od proizvoda koji se najduže, od samih početaka pa sve do danas, zadržao na samom tronu najprodavanijih proizvoda. Uz njega su kvalitetom, jednostavnom primjenom i učinkovitošću prepoznati i Natural Wealth® magneziji u svim oblicima - od šumećih tableta i kapsula pa sve do direkta u obliku granula koji se jednostavno primjenjuju bez upotrebe vode. Za njima, kao top selleri, slijede i proizvodi iz kategorije Natural Wealth® Omege i riblja ulja za zdravlje srca, mozga i normalnu razinu kolesterola, pojedinačni vitamini C i D te multivitamini za zdrav imunitet. 

Natural Wealth® danas na tržištu nudi široku paletu vrhunskih proizvoda po pristupačnoj cijeni. Od samih početaka svi dodaci prehrani široko su rasprostranjeni na tržištu pa su tako dostupni u svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. 

U proteklih 30 godina, rad vrhunskih stručnjaka u timu Natural Wealtha® nagrađen je mnogim nagradama za izvrsnost proizvoda kroz koje su ocjenjivani najbolji omjeri cijene i kvalitete. A planovi za budućnost? Oni su usmjereni prema istim ciljevima koje Natural Wealth® njeguje već 30 godina u Hrvatskoj - osigurati inovativne i izvrsne proizvode, uvijek osluškujući potrebe kupaca, jer njihovo zadovoljstvo u središtu je pozornosti Natural Wealtha®.

Ginko doprinosi očuvanju kognitivnih funkcija/pamćenja i perifernoj cirkulaciji. 

EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca, a koristan učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA. ALA doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi, a DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga. Korisni učinci postižu se dnevnim unosom 2 g ALA te 250 mg DHA.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?