Kompliment CNN-a

Rab među deset svjetskih otoka za goste s posebnim - željama

rab
Večernji list
02.05.2011.
u 15:08

Nudistima se preporučuju plaže u Loparu: Sahara, Stolac i Ciganka, a CNN podsjeća i na nudističku epizodu kralja Edwarda VIII. na Rabu

Od odluke rapskih vlasti da kralju Edward VIII. i njegovoj ljubljenoj Wallis 1936. godine daju dozvolu za kupanje bez odjeće na području Kandalore, rapski turizam i danas ima koristi. Naime, CNN je Rab uvrstio među top deset svjetskih otoka koje turisti različitih sklonosti trebaju posjetiti, s tim da se hrvatski otok preporučuje - nudistima. Za Rab se u CNN-ovu tekstu kaže da je rodno mjesto "golišavog kupanja", a autori tvrde da se to, među ostalim, može zahvaliti upravo epizodi s engleskim kraljem. Potencijalnim rapskim gostima nudistima preporučuje se Lopar, odnosno plaže Sahara, Stolac i Ciganka.

Ostale kategorije turista u CNN-ovu članku su bogataši kojima se preporučuje Musha Cay na Bahamima, parovima se predlaže otok Lizard u Australiji, ljubiteljima iznimne prirode otok Sar, samotnjacima Ogasawaru u Japanu, obiteljima Oahu na Havajima, šopingholičarima Hong Kong, partijanerima Ibizu, onima koji na odmoru traže slavne predlažu St. Bartz, a gurmanima - Siciliju.

Ključne riječi

Komentara 2

TR
trckaralo
22:24 02.05.2011.

MA kakva vam je ovo slika uz taj članak?!?!? Posve fulana!

MA
marketingturizmadotinfo
17:47 03.05.2011.

Znajuci ugoditi gostima rezultira u uspjehu. Pitanje je koliko ponudjaca zapravo zna kako da dodje do tih informacija i kako ih iskoristiti za dobrobit gostiju i ponudjaca u isto vrijeme. MarketingTurizmadotinfo http://marketingturizma.info

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije