PROMO

Spektakularni ljetni white party D’or beach cluba, Destilerije Aura i dizajnera Borisa Ružića

Dejan Majkić
26.08.2024.
u 15:30

D’or beach club, Destilerija Aura i dizajner Boris Ružić priredili spektakularan white party White party za pamćenje D’or beach cluba, Destilerije Aura i dizajnera Borisa Ružića

Uživali smo ovoga petka u pravom ljetnom spektaklu - White partyju ‘Sapore di sale, sapore di mare 2024’ kojeg su zajedničkom suradnjom i ove godine organizirali D’or beach club, obiteljska destilerija Aura i dizajner Boris Ružić. Prekrasna plaža na kojoj je smješten poznati D’or beach club i ovoga ljeta ugostila je velik broj zaljubljenika u sjajan ljetni provod. Čarobno uređenje s mnoštvom dekoracija i detaljima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, potpisao je poznati dizajner Boris Ružić.

Foto: Dejan Majkić

Cijeli je party bio posvećen Orancellu, osvježavajućem ljetnom likeru buzetske destilerije Aura koji se priprema od kore ekoloških naranči, a iznimno prija u spritz varijantama i koktelima i pruža izuzetno osvježenje u vrućim ljetnim večerima. Upravo je Orancellu u čast cijela plaža odisala narančinim tonovima, okusima i mirisima, što je elegantnoj bajci u bijelom dalo dozu dodatne lepršavosti i energije.

Odličnu atmosferu koja je te večeri zavladala među uzvanicima dodatno su uveličale točke fantastičnog Mint cabaret showa kao i glazbeni program glavne zvijezde White partyja Tonya Cetinskog koji se na pozornicu spustio zip-lineom. Tony je u svom prepoznatljivom stilu, sa pozornice koja se izdiže iz mora, svojim najvećim hitovima raspjevao i rasplesao publiku. Organizatori su pripremili i mnoštvo iznenađenja koja su tijekom večeri dodatno dizala raspoloženje, od nastupa impresivnih performera, sinkroniziranih plivačica, atraktivnih hostesa, izvanrednih glazbenih točaka, pa sve do puštanja lampiona te kulminacije večeri veličanstvenog vatrometa. Publiku je svojim hitom počastio i gost partyja Aco Pejović.

Foto: Dejan Majkić

I ovoga puta, kao i u prethodnim izadnjima ovog najoriginalnijeg i najboljeg ljetnog provoda na Jadranu, organizatori su se potrudili svaki trenutak učiniti čarobnim i vrijednim pamćenja i utkali su u samu organizaciju veliku količinu truda, kreativnosti i inovativnosti i još jednom dokazali da su u organizaciji ljetnih tuluma nenadmašan trio.

Foto: Dejan Majkić

‘Sapore di sale, sapore di mare 2024’ na najlješpoj istarskoj plaži D’or beach cluba, isprepleten zamamnim mirisom Aurinog Orancella, upotpunjen profinjenim dekoracijama Borisa Ružića,  ritmovima odlične glazbe, te 1500 gostiju u bijelim kreacijama, događaj je koji je još jednom nadmašio sva očekivanja…stoga ne preostaje nam ništa drugo nego odbrojavati dane do sljedećeg izdanja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije