ZAVRŠEN Nagradni natječaj

Tko je dobio nove šuze?

tenisice
Foto: Thinkstock
12.05.2015.
u 16:00

Nagradni natječaj Večernjeg lista u suradnji s Zagrebačkom bankom i Shoosterom je zatvoren! Pet sretnih dobitnika osvojilo je poklon bon u vrijednosti od 500 kn za potrošnju u Shoosteru. Čestitamo! Nove šuze te čekaju i s njima pričaš neku novu priču. Požuri po njih!

Dobitnici nagradnog natječaja, koji će uskoro biti obaviješteni o preuzimanju nagrade, su:

1. Danijela Duić
2. Helena Vidović
3. Ivana Crnković
4. Sanja Grabar
5. Ivana Halić

A ako ovaj put nisi bio sretne ruke, a student si, onda je pravo vrijeme da ugovoriš MasterCard Student, karticu s odgodom plaćanja Zagrebačke banke. Odmah na raspolaganju imaš početni limit od 1.000 kuna za potrošnju po kartici te poseban limit od 1.000 kuna za plaćanje na rate bez kamata i naknada.
Zgodno, zar ne? Vidiš, i ti možeš kupiti nove tenisice. MasterCard Student kartica vrijedi u Hrvatskoj i u cijelom svijetu, u milijunima trgovina, restorana, hotela i hostela, u knjižarama i zračnim lukama, koje ćeš sigurno posjetiti. Ako želiš doznati i ostale pogodnosti koje kartica nudi, provjeri na www.zaba.hr.

Prati i dalje specijal Mladi:imate li svoje mjesto? i saznaj uskoro kako možeš osvojiti outfit za maturalnu večeru iz snova!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije