Dužan milijune

Aaron Carter bankrotirao!

aaron carter
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
21.11.2013.
u 22:13

Jedan od nekad najpoznatijih tinedjžera na svijetu, Aaron Carter, morao je ovog tjedna proglasiti bankrot.

Jedan od nekad najpoznatijih tinedjžera na svijetu, Aaron Carter, morao je ovog tjedna proglasiti bankrot. Na kratkom popisu imovine, naveo je 60 dolara u gotovini, televizor vrijedan 500 dolara, gitaru te još nekoliko glazbenih pomagala sve skupa vrijednih 2500 dolara. Naveo je i kako posjeduje psa koji ne vrijedi ništa.

Dužan je oko 2,3 milijuna dolara poreznoj, a bankama duguje oko milijun dolara. Aaronu je danas 26 godina, a proslavio je tijekom 90-ih godina kada je postao prava zvijezda među tinejdžerima.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
Soljženicin
22:58 21.11.2013.

Valjda su mu ostali prijatelji ili su ga i oni zaboravili. Ma sve to nije važno, neka se učlani u neku hrvatsku stranku i eto problem riješen. Tamo se izvlači lova za potrebe skojevaca, a dečko bi im dobrodošao za promidžbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije