holivudska idila

Angelina i Brad na premijeri filma "The Tourist" u New Yorku

angelian jolie
Foto: pixsell
1/6
07.12.2010.
u 08:42

Zaljubljeni par očito prolazi kroz vrlo pozitivno razdoblje jer, kao i na pariškoj premijeri, nisu skidali osmijeh s lica čvrsto se držeći za ruke

Iako Angelina Jolie uvijek blista na filmskim premijerama, na jučerašnjoj premijeri filma "The Tourist" u New Yorku izgledala je poput Snježne kraljice u bijeloj haljini od vune. Brad ju je cijelo vrijeme čvrsto držao u zagrljaju. Par koji je nerijetko punio novinske stupce zbog svađa i razmirica očito prolazi kroz vrlo pozitivno ljubavno razdoblje jer sinoć nisu skidali osmijeh s lica, a ispunili su i želje svojim obožavateljima ispred Ziegfield teatra i podijelili bezbroj autograma.

Johnny Depp pojavio se bez svoje bolje polovice Vanesse Paradis koja ga rijetko prati na filmskim premijerama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije