u iščekivanju

Brad Pitt za svadbenu večeru naručio eko - proizvode

angelina jolie
pixsell
18.08.2012.
u 14:09

Priča se da je Brad od lokalnih poljoprivrednika naručio ekološke sastojke za svadbenu večeru.

Nagađanjima o vjenčanju Angeline Jolie i Brada Pitta nema kraja. Dok brojni britanski mediji tvrde da će se ‘vjenčanje godine’ dogoditi danas u Francuskoj u selu Correns smještenom  nedaleko od njihova dvorca Miraval u Francuskoj dolaze malo drugačije vijesti.

Naime, na dvorcu su početkom vikenda počela velika preuređenja, pa se smatra da se vjenčanje neće dogoditi dok njihov novi dom ne bude obnovljen. Ipak, priča se da je Brad od lokalnih poljoprivrednika naručio ekološke sastojke za svadbenu večeru.

Komentara 17

TH
thekurcula
14:23 18.08.2012.

Da predupredim sve netolerantne komentatore: Verujete da nije nimalo lako biti holivudska zvezda tih razmera, kakvih je taj Brad i Džoli, a ne postati idiot. kad biste vi postali takve zvezde, što se neće nikad dogoditi, ubeđen sam da nii jedan od milion vas ne bi bio manji, nego upravo veći idiot od njih.

OL
olja
15:10 18.08.2012.

Caka ..ili poenta je upravo u tome... kako ne postati idiot..!!!!!!!!!!!.

VI
vidum
11:04 19.08.2012.

Ekološki proizvodi poput pomidora s ribljom glavom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije