otvoreno o prošlosti

Brad Pitt: Život s Jennifer bio je isprazan, s Angelinom sam sretan!

brad pitt
pixsell
16.09.2011.
u 09:40

Glumac je časopisu Parade rekao što misli o svom prošlom braku i zašto je danas sretan čovjek.

Rijetko je Brad Pitt bio tako otvoren o svom odnosu s bivšom suprugom i njihovu zajedničkom životu kao u najnovijem intervjuu koji je dao časopisu Parade. Pet godina nakon razvoda od Jennifer Aniston Brad je progovorio zbog čega je danas sretan i ispunjen,a  prije nije bio.

– Bilo mi je muka od sebe samog, po cijele sam dane zavaljen na kauču pušio džointe. Sve je to postalo pomalo jadno, cijeli moj tadašnji način života. Snimao sam filmove o zanimljivim životima, ali takav nisam vodio. Vodio sam dosadan život i umišljao da je moj brak dobar – kaže glumac. Naglasio je da je danas kao tata šestero djece i partner Angeline Joie i te kako sretan.

– Najpametnija stvar koju sam napravio u životu jest ta što mi je Angelina rodila djecu. Ona je sjajna majka. Čovječe, sretan sam što je imam! – zaključio je Brad.

Jennifer Aniston zasigurno neće biti oduševljena njegovim riječima.  

Komentara 2

ST
Strupnic
10:43 16.09.2011.

Svi ste u biti nesretni,kao takvi.Za koju godinu ce se razvesti i od ove ili ona od njega.Mozda ce kao sto ponekad bude,pa kazu kako su se sporazumno razveli.Gluposti i glumacke bljuvotine.

DR
drug
12:34 16.09.2011.

Ko zna kakvu si travu pusio... Izgleda da Andzelina ima boljeg travara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije