Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Branko će ostati u potpunom šoku: Mislila sam da će ga srce ćopiti!

Foto: RTL
1/7
11.10.2023.
u 13:46

Najveći šok u novoj epizodi "Ljuav je na selu"očekuje Branka, koji neće vjerovati svojim očima kad na ručak, na koji je poveo Smilju i Rivu, sa smiješkom ušeta 'otpisana dama'

U večerašnjoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' vrijeme je za iznenađenja kojima se baš nitko nije nadao. Jutro će na Pelješcu početi mirno, a Milena će Klaru i Lenu uvesti u svijet meditacije, dok će Ante to vješto pokušati izbjeći. Anita Martinović posjetit će Stjepanovu farmu, a od njegove Blanke pokušat će izvući pokoju pikanteriju o događanjima. Ivan će djevojke povesti u svoj voćnjak, a berba jabuka završit će slatkim francuskim poljupcima, i to pred očima ostalih dviju kandidatkinja!

No najveći šok očekuje Branka, koji neće vjerovati svojim očima kad na ručak, na koji je poveo Smilju i Rivu, sa smiješkom ušeta Ruža, u pratnji još jedne gospođe. ''Evo, ja došla! Jesam li dobrodošla?'' upitat će šokiranog farmera. ''Mislila sam da će Branka srce ćopiti'', poručit će Smilja. No tu neće biti kraj iznenađenjima, jer još jedan dan na imanju bez Radoslava itekako će začiniti dolazak fatalne Amre koja će Ireni, Ines i Suzani poručiti da ostaje s njima. ''Došla sam upoznati tog svog kralja, gospodina'', obznanit će im. O kome je riječ, što će Branko reći Ruži, a što Smilji i koga će ljubiti Ivan, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo Branko Jurković (66) dolazi iz mjesta Jakšić te radi u građevini, ima vrt s povrćem, svinje i kokoši te nekoliko voćki o kojima brine.  slobodno vrijeme voli šetati, druži se s prijateljima, brine oko životinja i poljoprivrede. Za sebe kaže da je komunikativan, dobar i iskren te ponekad plane, ali brzo se ohladi. Bio je u braku 25 godina, a iznenadna smrt supruge prije nekoliko godina jako ga je pogodila. Bio sam u braku 24 godine, ne da mi je teško nego preteško bez supruge. Ostanem kući sam, nemam s kime razgovarati, to mi je najteže - rekao je Branko koji sa suprugom ima osmero djece.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila kako je upoznala muža Filipa, posinka Lepe Brene: 'Bila je neka tuča u klubu. Ostalo je povijest...'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije