Ovoga petka

Četiri glazbene premijere na Electronic Beats Festivalu

electronic beats festival
Foto: ''
1/4
06.11.2013.
u 09:15

Na popisu izvođača Electronic Beats festivala nalaze se njujorški indie pop duo MS MR, danski orkestralni indie rock sastav Efterklang, njemački house producent i DJ Fritz Kalkbrenner te Bugarkinja DENA čija se glazba može okarakterizirati kao mješavina hip-hopa i dancea

Više od 2000 posjetitelja iz Hrvatske i susjednih zemalja u petak će uživati u nastupima aktualnih svjetskih indie, pop i house glazbenih imena koji će nastupiti na Electronic Beats Festivalu u Zagrebu.

Do trećeg izdanja preostala su dva dana, a karte su još uvijek dostupne na pet prodajnih mjesta, dok je online kontingent rasprodan. U devetom paviljonu Zagrebačkog Velesajma očekuje se preko 2000 posjetitelja iz Hrvatske i susjednih zemalja, čemu su razlog čak četiri glazbene live premijere. Na popisu izvođača Electronic Beats festivala nalaze se njujorški indie pop duo MS MR, danski orkestralni indie rock sastav Efterklang, njemački house producent i DJ Fritz Kalkbrenner te Bugarkinja DENA čija se glazba može okarakterizirati kao mješavina hip-hopa i dancea. Stilski šaroliko glazbeno društvo ujedinjuje zajednički elektronski utjecaj, a u ovom je trenutku poznata i satnica festivala: 20.00 sati DJ Itch,  21.15 DENA, 22.15 sati MS MR, 23.30 sati Efterklang, 01:15 sati Fritz Kalkbrenner koji će nastup završiti oko 03.00 sata.

Između nastupa posjetitelje će zabavljati CFSN-ov DJ Itch, a uređuju se i lounge prostor sa sjedećim mjestima te uvijek rado viđen merchandise pult s besplatnim glazbenim časopisima i DVD magazinima Slices. Kako se radi o koncertnoj a ne klupskoj shemi, posjetiteljima se sugerira raniji dolazak na festival. Karte po redovnoj pretprodajnoj cijeni od 65 kuna još se uvijek mogu kupiti na pojedinim prodajnim mjestima (Rockmark, Dirty Old Shop, T-Centri Savska, Cvjetni trg i Avenue Mall). Količina od 100 karata bit će dostupna i na blagajni festivala po cijeni od 80 kuna, što će biti korisno svima koji na festival dolaze iz drugih gradova i inozemstva, a svoju kartu nisu uspjeli kupiti online (ntry web shop rasprodao je svoj kontingent). Festivalska blagajna bit će otvorena od 20h.

>>Electronic Beats i osmi put dovodi zvučna imena u Zagreb
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije