Nije sve u ljepoti

Eva Mendes ne želi da je pamte samo po seksepilu

eva mendes
Pixsell
21.07.2010.
u 09:56

Glumica je ponosna na svoju ženstvenost, no otkrila je kako ima i drugih kvaliteta koje želi prezentirati svojim obožavateljima i zato je prihvatila ulogu djevojke iz susjedstva u filmu "The Other Guys".

Seksepilna glumica Eva Mendes ponosna je na svoju ženstvenost, no želi da je ljudi pamte i po nekim drugim kvalitetama, a ne samo po zanosnim oblinama.

- Ne definiraju me samo moja ženstvenost i seksualnost, znate čitam ja i knjige, ima u meni još toga - kaže Eva. Kako bi to dokazala, 36-godišnjakinja je prihvatila ulogu djevojke iz susjedstva u novoj komediji "The Other Guys" gdje će joj partneri biti Will Ferrell i Mark Wahlberg.

Ključne riječi

Komentara 1

OR
ordinaryhandsome
03:52 22.07.2010.

Joj Eva daaaj nemoj opet, naslušali smo se toga već da nam curi na uši, od Sharon Stone do ne znam ..Diane Lane, (Gene Wildera i Richarda Pryora) lol.. Sexy si i bok, i nema tu nista losega vjeruj mi hehe ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije