NA ŠPICI

FOTO Davor Bernardić uhvaćen u društvu bivšeg HDZ-ovca, a poljubio je i ovu poznatu političarku

Zagreb: Političari na špici
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/19
06.07.2024.
u 16:20

Bernardić je za današnju šetnju izabrao kombinaciju formalnog i opuštenog. Na sebi je nosio bijeli košulju koju je uskladio s tamno plavim traper hlačama i crnim tenisicama. Od sunca se sakrio iza crnih sunčanih naočala, koje je u jednom trenutku skinuo i zakačio za vrh košulje.

Sunačno subotnje prijepodne ponovno je na zagrebačku špicu izmamilo mnoga pozna lica s domaće estradne i političke scene. Ovog vikenda posebnu pozornost privukao je član stranke Socijaldemokrati Davor Bernardić. On se našao u društvu svoje kolegice i bivše ministrice zaštite okoliša i energetike Mirele Holy, koju često viđamo na špici, ali i Davora Filipovića, nekadašnjeg člana Bernardićeve rivalske stranke HDZ-a te bivšeg ministra gospodarstva i održivog razvoja.

Stasiti Davor za današnju šetnju izabrao je kombinaciju formalnog i opuštenog. Na sebi je nosio bijeli košulju koju je uskladio s tamno plavim traper hlačama i crnim tenisicama. Od sunca se sakrio iza crnih sunčanih naočala, koje je u jednom trenutku skinuo i zakačio za vrh košulje. Naravno, u ovakvom izdanju se sastao s kolegama. Holy i Bernardić srdačno su se pozdravili ispred jednog kafića te razmijenili poljubac u obraz. Mirela je ponovno odjenula karakterističnu potpuno crnu kombinaciju s kapom, naočalama, rukavicama, haljinom i modno odvažnom torbom. Davor tijekom razgovora nije skidao osmijeh s lica, a dvojac je prokomentirao Mirelin nesvakidašnji modni dodatak.  

 

GALERIJA: FOTO Davor Bernardić u društvu bivšeg HDZ-ovca, a poljubio je i ovu poznatu političarku

Zagreb: Političari na špici
1/20

Bernardićev nekadašnji politički oponent, a prema svemu sudeći privatno dobar prijatelj, Davor Filipović, pojavio se u potpuno opuštenom izdanju koje se sastoji od kratkih hlača, neutralno sive majice s crvenim i crnim kratkim rukavima te crnih cipela na koje je obukao bijele čarape do gležnja. Davori su se upustili u razgovor, razmijenili par riječi s nepoznatim muškarcem, a zatim se uputili u šetnju zagrebačkom Ilicom.   

VEZANI ČLANCI:

Inače, Bernardićeva stranka Socijaldemokrati ne može se pohvaliti zadovoljavajućim rezultatima na ovogodišnjim parlamentarnim izborima. Naime, stranka koja je nastala odvajanjem nekoć ključnih ljudi u SDP-u, nije prošla izborni prag. Stranka u kojoj se, među ostalima, nalaze Davor Bernardić, Davorko Vidović, Vlado Šola, Domagoj Hajduković i Vilim Ribić nije mogla nadmašiti potrebnih pet posto kako bi ušla u Sabor. U prošlom sazivu imali su najveći klub zastupnika. Osnovan je u jesen 2021. godine, a brojio je 18 mandata.

Podsjetimo, Mirelu Holy objektivi kamera često love s dugogodišnjim partnerom, fotografom Sinišom Bužanom. Mirelu i Sinišu često se može vidjeti u romantičnim šetnjama hrvatskom prijestolnicom. Bivša ministrica oduvijek se isticala svojim specifičnim stilom odijevanja. 

Holy i Bužan zajednu su već godinama, prema nekim izvorima njih čak 26. Zanimljivo, par još uvijek ne planira stati pred oltar. - Kad nas dvoje izađemo to su uglavnom kavice, pića s prijateljima ili odemo u kino. Mi smo kao dedek i bakica, uopće više ne tulumarimo, nismo skloni noćnom životu, to nas je već prošlo - rekla je jednom prilikom Holy za tportal.

VIDEO: Jelena Rozga nastupila u susjednoj zemlji, a priprijenom haljinom istaknula savršenu figuru

Komentara 6

Avatar votum
votum
17:37 06.07.2024.

"Na sebi je nosio bijeli košulju koju je uskladio s tamno plavim traper hlačama i crnim tenisicama. Od sunca se sakrio iza crnih sunčanih naočala, koje je u jednom trenutku skinuo i zakačio za vrh košulje."..... HND jugoštafeta zaslužena!

Avatar votum
votum
17:36 06.07.2024.

O čemu je ovaj članak? Modnim odabirima izopćenika ili mislite da kuhaju neku stranku?

VS
vrbe.sadim
18:02 06.07.2024.

Niti ja se ne bih potpisao ispod nečeg ovakvog, ni pod prijetnjom oružjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije