Brak je mrak!

Lijepa Eva Mendes ne želi se udati jer misli da je brak dosadan

eva mendes
Pixsell
13.12.2010.
u 18:34

Glumica kaže da je previše buntovna da bi se upustila u brak iako je već osam godina u vezi s Georgeom Augustom

Seksepilna glumica Eva Mendes ni nakon osam godina provedenih u vezi s Georgeom Augustom nema namjeru "ušetati" se u brak jer misli da su brakovi dosadni.

- Ta ideja bračne zajednice mi zvuči tako dosadno. Nije da ja ne poštujem tu instituciju i jako sam romantična, ali u meni spava veliki buntovnik koji se ne bi snašao u nekakvim okovima, tako da zasad braku moram reći ne - priznala je 36-godišnja Eva. No zato voli biti gošća na vjenčanjima jer tada ima priliku pokazati svoje plesne vještine.

– Imam neki svoj poseban ples za svadbe, ne znam zašto, ali uvijek dobijem neki neobičan nalet energije i rasplešem se na svadbi - kaže glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije