ljubavnica

Ljubavnica: Ashton je jako izdržljiv, vodili smo ljubav dva sata

ashton
Pixsell
12.10.2011.
u 13:00

– Ashton je jako izdržljiv i dobar u krevetu. Sve se činilo tako prirodno. Dobro smo se zabavljali – rekla je Leal. Kutchera je, otkriva, upoznala istu večer u hotelu Hard Rock. Glumac je odsjeo u apartmanu do njezina.

Zgodna recepcionarka Sara Leal dobila je svojih pet minuta slave i za britanski "The Sun" otkrila detalje afere s Ashtonom Kutcherom. Sara je rekla da je s glumcem dvaput imala spolne odnose u jednoj večeri te tvrdi kako se između njih dvoje ništa ne bi dogodilo da je znala da je u sretnom braku.

– Ne pratim slavne parove pa nisam ni znala da je oženjen, a kamoli da mu je godišnjica braka – tvrdi 22-godišnja plavuša te priznaje da je privlačnost između nje i zvijezde serije “Dva i pol muškarca” bila jaka.

– Seks je bio odličan, trajao je dva sata. Ashton je jako izdržljiv i dobar u krevetu. Sve se činilo tako prirodno. Dobro smo se zabavljali – rekla je Leal.

Kutchera je, otkriva, upoznala istu večer u hotelu Hard Rock. Glumac je odsjeo u apartmanu do njezina te su se družili u većoj skupini ljudi. Kada je većina otišla, Ashton je pozvao Saru i njenu prijateljicu Martu Borzuchowski da mu se pridruže u jacuzziju.

– Bili smo goli, a Ashton je bio jako seksi – priznala je recepcionarka. Njena prijateljica upitala je glumca zar nije oženjen, a on je odgovorio da više ne živi sa suprugom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije