Masterchef

Martina Ristić Stipandžija: Život sa svekrvom prava mi je milina

'ristic_nnn_sce'
''
03.10.2012.
u 12:00

Martina (19) najmlađa je finalistica reality showa i kaže da je u showu osim kulinarskih trikova naučila kako se ne isplati živcirati oko sitnica.

– Sudjelovanje u Masterchefu životno je iskustvo koje nikad neću zaboraviti – kaže Martina Ristić Stipandžija, najmlađa finalistica reality showa koji se prikazuje na Novoj TV. U njemu je, veli, osim korisnih trikova u kuhinji, naučila mnogo o sebi, a između ostalog i spoznala da se oko sitnica ne isplati živcirati. Simpatična 19-godišnja Šibenčanka kuhinju je zavoljela kao dijete dok je majci pomagala peći kolače, a intenzivno se posvetila kulinarstvu prije dvije godine.

Želja za samostalnošću

– Često sam dolazila k dečku i spremala jela, a prije godinu dana smo počeli i živjeti zajedno pa svaki dan kuham ručak i večeru – priča Martina. Iako se mlada odlučila na važan korak kao što je zajednički život, otkriva, uživa u pažnji svog Antonija.

– Moji su se roditelji davno rastali, ali sam i s majkom i s ocem u dobrim odnosima. Ipak, odlučila sam se osamostaliti, a to je možda bilo potaknuto tom rastavom – iskreno će Martina. Zbog ljubavi sa 25-godišnjim Antonijem preselila se u Vodice, gdje živi u njegovoj obiteljskoj kući.

Ne planira udaju

– Moj svekar i svekrva jako su dragi ljudi i život s njima je prava milina. Oni se brinu i za naš vrt jer se ja ne mogu ustati rano ujutro da bih kopala – uz smijeh kaže finalistica Masterchefa. Završila je trgovačku školu nakon koje je upisala doškolovanje za komercijalista, a od diplome je dijeli samo državna matura. Za sebe kaže da je nestrpljiva i razdražljiva, zbog čega najviše ispašta njezin partner.

– Antonio trpi moje suze, ali ne žali se. Još uvijek sam u pubertetu i bojim se da neće proći tako brzo – kaže Martina koja o udaji još ne razmišlja.

– Nisam vjernik i brak mi ne znači ništa. Ni ja ni Antonijo nemamo potrebu za dokazivanjem svoje ljubavi papirom na koji ćemo se potpisati – kaže.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije