Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao '90-ih

Nina Badrić ponovno ima novu frizuru

nina badrić
Foto: Instagram
1/8
28.02.2014.
u 16:25

Nina Badrić pohvalila se na Instagramu svojom novom frizurom...

Nina Badrić pohvalila se na Instagramu svojom novom frizurom. Lijepa pjevačica ujutro je objavila fotografiju koja dosta podsjeća na onu koju je nosila pri početku karijere. Zgodna Nina tada je vlada hitom 'Ja sam vlak'.

Koliko se njezin glazbeni put mijenjao, tako je i izgled varirao tijekom karijere. Uz blještavi osmijeh, Nina je ponovno postala vatrena crnka, a frizura ju je potpuno pomladila.

>>I Nina Badrić voli Brenu: Ona je megažena!

Ključne riječi

Komentara 2

MT
Magicni Tadeus
17:40 28.02.2014.

gandric 12.09.2012 u 19:06h dodaj prijatelja moj kolega slomio spic na olovci i sad nema olovke da napise racun za postavlje plocice. a Maja prosula jogurt u trgovini pa joj gazda odbio 10 kn od place...

Avatar Glina74
Glina74
19:15 28.02.2014.

pažnja pažnja pažnja u Kini je pao bicikl koji je bio naslonjen na drvo još jedna pažnja pažnja pažnja u Holandiji je pao bicikl naslonjen na zid pažnje pažnja naj novija vijest čača j------o mater i sada si ti žali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije