javile joj se poznate prijateljice

Nives Celzijus u bodiju istaknula bujne obline: 'Moj magnet za poglede'

Foto: Facebook Leo Nicolier
1/33
24.04.2022.
u 21:30

Ispod njezine objave brojni su joj pratitelji pisali komplimente, a javila se i njezina prijateljica Ecija Ivušić.

Influencerica, spisateljica i pjevačica Nives Celzijus (40) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju kojom je naglasila svoje bujne obline, a posebno je istaknula bodi koji je obukla.

Naime, Nives je pozirala u bodiju koji ima veliki dekolte te bijelim hlačama i to na način da je tijelom bila okrenuta prema kameri tako da su njezine grudi u prvom planu, dok je glavu zabacila u stranu kako bi  se istaknula i njezina valovitu frizura i zavodnički pogled.  

- Moj magnet za poglede - napisala je u opisu objave koja je u manje od jednog dana prikupila skoro 16.000 lajkova. Ispod njezine objave brojni su joj pratitelji pisali komplimente, a javila se i njezina prijateljica Ecija Ivušić. „Goriš“, poručila joj je. Pjevačica Minea poručila je da je top te ostavila emotikon vatre. Slične emotikone ostavili su joj i drugi pratitelji. „Bomba“, „Puca sve'“, „Perfektno“, samo su neki od komentara koje su još dodali uz ovu fotografiju. 

Podsjetimo, Nives je nedavno na svojim društvenim mrežama svoje pratitelje upitala što misle o uređivanju fotografija u različitim programima. Influencerica je objavila svoju prirodnu fotografiju te nekoliko onih koje su uređivanje u različitim programa te zamolila svoje pratitelje da joj kažu koja im je najljepša.

 - Kaže mi frendica kako su u njenoj redakciji radili istraživanje i da publika više voli nerealne fotke! Ideal ljepote su faceappane face, a sirove fotke i prirodna ljepota su totalno out. Čak ni uklanjanje prištića, borica i sl. nepravilnosti na koži više nisu dovoljan angažman ako želite zadovoljiti ukus mase. Samo #faceapp na najjače! Recite mi da to nije istina. Koju fotku bi vi najradije gledali na feedu? – napisala je pored objave na kojoj su pažnju ukrale njezine bujne obline u kupaćem kostimu s dizajnom hrvatske šahovnice.

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao 'zlom'!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije