Iz prve ruke

Oglasio se Brad Pitt! Evo što kaže o Angelininoj odluci

'WORLD RIGHTS NO USA, FRANCE, AUSTRALIA - Brad Pitt and Angelina Jolie arrives on the red carpet at the 84th Academy Awards at the Hollywood and Highlands Center in the Hollywood section of Los Angele
BIG PICTURE/Pixsell
14.05.2013.
u 20:25

Ovo je sretan dan za našu obitelj, napisao je u priopćenju Angelinin partner Brad Pitt

Brad Pitt objavio je priopćenje u novinama London's Evening Standard u kojima je odluku da se njegova partnerica Angelina Jolie podvrgne dvostrukoj mastektomiji nazvao "herojskom".

– Svjedočivši ovoj odluci iz prve ruke, smatram Angien izbor, kao i one mnogih drugih poput nje, apsolutno herojskim. Zahvaljujem našem liječničkom timu za njihovu brigu i pažnju. Sve što želim za nju je da ima dug i zdrav život, sa mnom i našom djecom. Ovo je sretan dan za našu obitelj – rekao je Pitt u priopćenju.

>>Liječnici: Angelina Jolie donijela je dobru odluku

>>Angelina Jolie: Odstranila sam obje dojke zbog rizičnog gena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije