Problemi s novcem

S.Hayek: Nisam imala za stanarinu, ali sam imala skupe haljine

SALMA
Foto: Pixsell
1/6
27.09.2012.
u 10:56

Kada se preselila u Los Angeles, nije imala posla, ali joj je ormar bio pun Chanelovih haljina kojima nije mogla platiti stanarinu.

Glumica Salma Hayek tvrdi da je beskorisno imati dizajnersku odjeću u ormaru kada nemate novca. Prisjetila se vremena kad je tek došla u Los Angelesu i imala je ormar pun haljina s potpisom, ali bila je švorc.

– Gledala sam taj ormar u kojem je bilo toliko skupih haljina, pogotovo Chanelovih, i kroz glavu mi je prolazila samo jedna misao: da bar ovim haljinama mogu platiti stanarinu. Skupocjene haljine nisu mi tada bile od koristi jer nisam imala posao – prisjetila se Salma.

 

Ključne riječi

Komentara 1

M3
Miške 3
14:05 27.09.2012.

I onda, kako je platila stanarinu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije