'NISU SAMO ČEKALI'

Trener iz 'Života na vagi' objavio emotivan status o borbi s kilogramima: 'Promjena ne dolazi lako'

Život na vagi
Foto: RTL
1/6
07.07.2021.
u 19:57

- Za mene promjena ne znači - kilogrami na vagi! Promjena je kad Petra trenira 5 puta tjedno ili kad se Marica i Matej vrate aktivnom igranju, kad Zdravka otpliva maraton… kad Anu i Dodu vidim nasmijane i sretne, a Ljubinka i Vijoleta pucaju od samopouzdanja, napisao je Edo

Edin Mehmedović, trener u RTL-ovom showu "Život na vagi" na Instagramu je objavio emotivan status posvećen svim kandidatima prethodne sezone.

- Promjena ne dolazi lako… Ljudi će vam često reći, samo to moraš jako željeti i dogodit će se. Oni su to jako željeli… Ali su i poduzeli nešto, nisu samo čekali… i promjena se dogodila, napisao je Edo pokraj fotografije snimljene u Staroj Kapeli, na kojoj pozira s trenericom Majom i kandidatima.

Foto: Instagram

- Za mene promjena ne znači - kilogrami na vagi! Promjena je kad Petra trenira 5 puta tjedno ili kad se Marica i Matej vrate aktivnom igranju, kad Zdravka otpliva maraton… kad Anu i Dodu vidim nasmijane i sretne, a Ljubinka i Vijoleta pucaju od samopouzdanja! Iako je ostatak ekipe iz pete sezone 'Života na vagi' bio spriječen u dolasku, oni su sa nama u Staroj Kapeli uvijek u srcu osjetiš tu promjenu tako duboko usađenu u njima da ne propitkuješ je li kilogram dolje ili gore. Jer znaš! Znaš da su to borci koji neće stati, odustati ili se predati!", napisao je Edo.

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije