imao koncert

Zdravko Čolić prisjetio se najvatrenije obožavateljice: 'Žena u Makarskoj učinila je ovo, bio sam u šoku'

Zdravko Čolić održao koncert na prepunoj Ljetnoj pozornici u Opatiji
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/8
20.07.2022.
u 20:35

Glazbenik je nastupao u Opatiji, pa se prisjetio što se dogodilo tamo prije 50 godina, ali jedne anegdote iz života koja mu se dogodila zbog vatrenih obožavateljica koje ima još i danas.

Slavna glazbena zvijezda i omiljeni pjevač ženske populacije Zdravko Čolić (71) održao je nedavno koncert u Opatiji te oduševio publiku. Zdravko se prisjetio da je u tamo nastupao i prije 50 godina. 

''Opatija je grad gdje sam ja na opatijskom festivalu pjevao ''Gori vatra'' i bio predstavnik tadašnje države na Euroviziji. Uvijek me vežu i neke prijateljske veze i ove muzičke na neki način, tako radujem se evo'' kazao je za InMagazin

Čolić se prisjetio i jedne anegdote koja mu se dogodila zbog vatrenih obožavateljica koje ima još i danas. 

''Ja se uvijek sjećam Makarske, kad je popodne, upravo ovako kao sad pred koncert, žena koja je na osmom katu preskočila ogradu i ulazi u moju sobu u hotelu Dalmacija, i ti si frapiran, otkud ona, mogla je past dolje, poginut, tako da svašta je bilo, ali to mi je ostalo kao slika negdje predvečer, netko ulazi preko balkona. Ali svašta je bilo, duga je karijera pa je bila svakakvih događaja'', otkrio je. 

Inače Čolić je nedavno ispričao i da se 1973. godine kada je na Euroviziji u Luksemburgu predstavljao Jugoslaviju s pjesmom "Gori vatra" spetljao s Fridom Lyngstad koja je bila prateći vokal švedskoj senzaciji, grupi ABBA.

- Fridu iz grupe ABBA sam upoznao na Pjesmi Eurovizije, gdje bih drugo. Poslije je uslijedio poziv na vikend. Djelovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cijele te trodnevne idile osjetio upotrebljenim poput instant-juhe. Skuhaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to - ispričao je pjevač jednom prilikom.

- A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i svijeće i cvijeće, kockaste zavjesice i stolnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, luđačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vježbanje udvoje u teretani - dodao je Čolić koji je kasnije promijenio priču, a zbog susreta sa Šveđankom skoro je zakasnio na nastup. Detalji o njihovoj romansi ostali su tajna, a popularni Čolić već je 20 godina u braku sa suprugom Aleksandrom s kojom ima dvije kćeri.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije