packa premijeru

Lesar: Milanović doputovao u ergeli automobila koja priliči kralju

Dragutin Lesar Čakovec
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
04.05.2014.
u 14:49

Šef Laburista pozvao premijera da objasni zašto je na partijsku proslavu 1. svibnja iz Zagreba u Čakovec došao sa 7 službenih automobila

Predsjednik Hrvatskih laburista - Stranke rada Dragutin Lesar pozvao je na konferenciji za novinare premijera Zorana Milanovića da objasni zašto je na SDP-ovu proslavu Praznika rada u Čakovcu doputovao sa sedam državnih automobila.

- Stalno upozorava kako je kod nas skupo, pa ga ja sad javno pozivam da objasni zašto je na partijsku proslavu 1. svibanja iz Zagreba u Čakovec došao sa čak sedam državnih automobila, u pratnji koja priliči jednom kralju ili prijestolonasljedniku?

U državi koja ima velikih problema s financijama, Vlada se ne bi smjela ponašati tako bahato, i predsjednik partije ne bi smio koristiti državnu ergelu automobila za obilazak države - prenosi Lesarove riječi portal mnovine.hr.

Komentara 7

OS
osica
11:25 06.05.2014.

Lesaru, svi , ama baš svi previše trošite i previše vas ima za jednu malu, do grla u dugovima, pred banktotom državu,

12
123ndm
12:21 05.05.2014.

ko pokojni jozo...

Avatar Glina74
Glina74
08:22 05.05.2014.

Kohl i Merkelica dolaze u Frankfurt sa 2 auta i da ih slučajno nisam vidio na semaforu ne bi ni znao da su u Frankfurtu a oni jadnici ne mogu si priuštiti 7 auta pratnje . od koga oni štitee naše vodstvo koga se ono boji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije