Engleska

Arsenal podijelio brojeve za novu sezonu, Podolski svoj nije dobio!

'Germany\'s Lukas Podolski celebrates after scoring a goal against Denmark during their Euro 2012 Group B soccer match at the new stadium in Lviv June 17, 2012.          REUTERS/Thomas Bohlen (UKRAINE
'THOMAS BOHLEN'
25.07.2012.
u 22:13

Taj potez njemačkog nogometaša samo je pojačao glasine da je kapetan Van Persie na odlasku

Arsenal je objavio brojeve dresova u kojima će njegovi igrači igrati iduće sezone. Zanimljivo, svi su dobili broj, osim pojačanja iz Kölna, Lukasa Podolskog. Tako su zapravo još više pojačanje sumnje kako je kapetan Robin van Persie na odlasku. Naime, Van Persie je uzeo svoj tradicionalni broj 10, a Podolski se nije odlučio za broj jer se očito nada da će mu pripasti \"njegova\" desetka kad Nizozemac napokon ode.

Klub se samo kratko osvrnuo na tu činjenicu: \"Broj Lukasa Podolskog tek će biti potvrđen.\"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije