ZBOG LOŠIH REZULTATA

Benin otpustio izbornika i raspustio reprezentaciju

Nogomet
Pixsell
09.02.2010.
u 17:12

Nogometni savez Benina otpustio je u utorak izbornika Michela Dussuyera i rasformirao reprezentaciju. Posljedica je to nezadovoljstva rezultatima ostvarenima na Afričkom kupu nacija.

Na nedavno održanom turniru u Angoli, Benin je natjecanje završio već u igranju po skupinama i to nakon što je u svojoj grupi C poražen od Egipta (2-0), Nigerije (1-0) te osvojio bod iz susreta s Mozambikom (2-2).

Prema informacijama iz saveza kojima raspolažu tamošnji mediji, ovaj je postav reprezentacije raspušten i zbog "ucjena, nedostatka patriotizma i lošeg ponašanja".

Očekuje se da Nogometni savez Benina donese pravilnik o ponašanju koji će biti osnova za ulazak nogometaša u izabranu momčad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije