HRVATSKO FINALE?

Čekamo čudo: Modrić protiv Mandžukića na Wembleyu!

'Luka Modric presentation as new Real Madrid player at Santiago Bernabeu Stadium on august 27th 2012. Foto © nph / Cesar Cebolla *** Local Caption ***'
'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
30.04.2013.
u 10:30

Luka vs. Mandžo! Posljednji put međusobno su igrali u prosincu 2006. godine. Dinamo – Zagreb 2:1, zabila su obojica. Neka se ponovi na Wembleyu!

Ako je kriterij finale Lige prvaka, onda Luka Modrić još nije zakoračio među velikane hrvatskog nogometa.  U njemu su već bili Prosinečki, Boban, Bokšić, Šuker, Tudor, Pršo, Olić...

Pred njim je upravo senzacionalni Mario Mandžukić, dok Luka, u svom drugom pohodu na Ligu prvaka, baš i nije blizu. Iako ni Real ni brojni Modrićevi navijači u Hrvatskoj još nisu izgubili nadu.

I mi priželjkujemo čudo, prvi međusobni sraz dvojice Hrvata u najvećoj klupskoj utakmici na svijetu. Nikada do sada nisu se međusobno sastali, premda su, primjerice, 2003. godine Dario Šimić (Milan) i Igor Tudor (Juventus) bili zajedno na Old Traffordu. Igrao je samo Igor...

Navijamo da obojicu naših asova vidimo na Wembleyu, pa da na okupljanju reprezentacije uoči Škotske jednoga dočekamo kao prvaka Europe.

To nam se nije dogodilo još od 1998. godine kada je okrunjen Šuker s Realom. U finalu je igrao jednu minutu, a tako je strastveno ljubio "ušati pehar"...

I dok je Mandžo s Bayernom već jednom nogom na Wembleyu, Modriću i Mourinhu protiv Borussije trebat će Božja pomoć. Izgledi su minimalni, ali ne i zanemarivi. No, ako netko može preokrenuti nemoguće, onda je to Real predvođen Ronaldom.

Luka vs. Mandžo! Posljednji put međusobno su igrali u prosincu 2006. godine. Dinamo - Zagreb 2:1, zabila su obojica. Neka se ponovi na Wembleyu!

>> Modrić u paru s Alonsom od prve minute protiv Borussije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije