PRAVNA BITKA

Hajduk ušao u rat protiv Mamića

'30.03.2013., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 25. kolo, NK Hajduk - NK Zagreb. Photo: Tino Juric/PIXSELL'
'Tino Juric/PIXSELL'
03.04.2013.
u 11:45

Klub je kažnjen s 50.000 kuna jer je trošio sredstva pretporeza u transferu Ante Rukavine?!

Hajduk će se i službeno obratiti Komisiji za licenciranje pri HNS-u s pitanjem kakav je stav prema odnosu Dinama i Lokomotive, odnosno jesu li ta dva kluba zapravo jedan. Službeni Hajduk tako nastavlja pravnu bitku koju je započela udruga Naš Hajduk.

Podsjetimo, Naš Hajduk tražio je mišljenje od Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja o odnosu Dinama i Lokomotive. Jasno je da su bijeli preko HNS-a ušli u rat protiv Zdravka Mamića, odnosno nezdravih odnosa u hrvatskom nogometu. A dok u Poljudu dobiju odgovor Komisije za licenciranje, stigao je "pozdrav s Trgovačkog suda", Hajduk je temeljem prijave Porezne uprave kažnjen s 50 tisuća kuna zbog neovlaštenog korištenja sredstava pretporeza u transferu Ante Rukavine! Prijava je otišla 2009. godine, a Hajduk će se žaliti na kaznu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije